Màquina d’etiquetatge de productes

Etiquetatge directe al producte

Ja sigui que etiqueteu directament a llibres, ventiladors de calefacció, bobines d’acer o blocs de formatge, hi ha una solució VKPAK per etiquetar el vostre producte.

VKPAK ha dissenyat molts sistemes d’etiquetatge directe de productes. Aquests sistemes inclouen una impressió d’etiquetes VKPAK i aplicen etiquetador o aplicador d’etiquetes, segons l’aplicació. També poden incloure perifèrics com bàscules, muntatge personalitzat, manipulació de materials, escàners, verificadors, armaris o ordinadors de pantalla tàctil integrats. Els mètodes d’aplicació d’etiquetes per a l’etiquetatge directe del producte inclouen tamponament, bufat, bufat o neteja.

La reputació de VKPAK per la integració del sistema és un avantatge en les aplicacions d’etiquetatge de productes. Moltes aplicacions requereixen alguna forma d’integració, ja sigui integració de programari, integració de manipulació de materials o totes dues coses. VKPAK és expert en el disseny de sistemes d’etiquetatge de productes per satisfer les necessitats particulars de cada client.

Com a part de les solucions d’embalatge completes de VKPAK, les màquines d’etiquetatge automàtic es poden utilitzar amb diverses màquines d’envasat o com a unitat autònoma. Norland International ofereix una àmplia varietat d’etiquetadors adequats per a aplicacions en línia o de sobretaula, i solucions d’etiquetatge sensibles a la pressió, de mànec retràctil o alimentats amb rotllos. Aquestes solucions d’etiquetatge són versàtils i compleixen les demandes de gairebé totes les indústries, incloses les aigües i begudes, cosmètics, aliments, articles per a la llar, etc. Poseu-vos en contacte amb el vostre equip de VKPAK per determinar una màquina d’etiquetatge que s’adapti millor a les vostres necessitats.

Les solucions d’etiquetatge que ofereix VKPAK inclou l’aplicador d’impressores d’etiquetes d’alta velocitat. Aquesta àmplia gamma de solucions d’etiquetatge s’ofereix per satisfer diverses necessitats d’identificació de productes. Les solucions d’etiquetatge inclouen aplicadors d’impressores d’etiquetes, aplicadors d’etiquetes i impressores d’etiquetes. Poseu-vos en contacte amb un representant de solucions d’etiquetatge per a qualsevol consulta o pregunta que tingueu.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge de productes, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats