Màquina d’etiquetatge rotativa d’envasos cònics personalitzats amb envasos cònics

La màquina d’etiquetatge d’adhesius rotatius s’utilitza per a l’etiquetatge d’ampolles còniques plenes i segellades. Aquesta etiquetadora rotativa és un model compacte que utilitza molt menys espai a causa de la seva estructura rotativa. Etiquetadora d’ampolles irregulars automàtiques que etiqueta diverses ampolles amb una velocitat màxima de 120 ampolles per minut. La màquina compleix els bons estàndards de fabricació actuals.

Operació del procés en etiquetadores rotatives personalitzades per a l'etiquetatge de les ampolles punxegudes còniques

Detalls de la màquina d’etiquetatge rotatiu d’envasos cònics personalitzats automàtics

Els contenidors rebuts del cuc d'alimentació fins a la roda estel·lar espaiades amb precisió i arriben a l'etiqueta envoltant el punt a una distància similar. En entrar al punt d’etiquetatge, el sensor del contenidor s’inicia amb el servomotor i, prement la corretja, premeu l’etiqueta sense problemes entre el coixinet i la corretja. La fotocèl·lula del sensor d’etiquetes detecta l’espai entre dues etiquetes i les manté fins que arriba el següent contenidor. Mentrestant d'aquesta operació s'imprimeix un adjunt d'impressió pneumàtica.

Paràmetre bàsic de l'etiquetadora personalitzada amb motlle per contenir envasos punxeguts:

Detalls de la màquina d’etiquetatge rotatiu d’envasos cònics personalitzats automàtics

etiquetadora rotativa automàtica per a ampolles còniques
Capacitat d’etiquetatge (pcs / min): 40-150 pcs / min
Precisió d’etiquetatge (mm): ± 1,0 mm
Mida de l'etiqueta: (L) 20-280mm (H) 30-140mm
Mida del material: Φ40-Φ100mm (H) 40-300mm
Rotllo interior (mm): Φ76mm
Diàmetre exterior del rotlle (mm): Φ350mm
Mida de la màquina (mm): (L) 2000 * (W) 850 * (H) 1450 (mm)
Font d'alimentació: AC220V 50Hz / 60Hz 1500W

Mostres per a etiquetadora rotativa personalitzada amb motlles per a contenidors

Mostres per a etiquetadora rotativa personalitzada amb motlles per a contenidorsMostres per a etiquetadora rotativa personalitzada amb motlles per a contenidors

Planta de fabricació d'etiquetatge de màquines

Planta de fabricació d'etiquetatge de màquines

Garantia: per a tota la màquina, reclama un any de garantia (s’exclouen de la garantia problemes derivats d’accidents, ús indegut, aplicació errònia, danys a l’emmagatzematge, negligència o modificació de l’equip o dels seus components.

Instal·lació: després que la màquina arribi a la vostra fàbrica, si ho necessiteu, el nostre tècnic anirà al vostre lloc per instal·lar-la i provar-la i també capacitarà el vostre treballador perquè funcioni la màquina (el temps del tren depèn del vostre treballador). menjar, hotel, la tarifa de viatge del vostre país) hauria d’estar al vostre compte i heu de pagar el tècnic de 100 USD al dia. també podeu anar a la nostra fàbrica per fer formació.

Després del servei: Si teniu el problema a la màquina, el nostre tècnic anirà al vostre lloc per arreglar la màquina el més aviat possible. El cost hauria d’estar al vostre compte.