Màquina d'etiquetatge de caixes

Sistema d’etiquetatge automatitzat per a caixes, caixes i embalatges de cartró ondulat

Es recomana amb l'etiquetadora VKPAK.

Tant si etiqueteu caixes per a béns de consum, caixes per a aliments o envasos per a qualsevol altre tipus de producte, el vostre sistema d’etiquetatge és important. Quan fabriqueu o distribuïu productes, l’eficiència i la precisió són fonamentals per al vostre èxit. Els sistemes descuidats o lents podrien descarrilar completament la vostra producció i els vostres beneficis. Per això, és tan important triar un aplicador d’etiquetes de caixa fiable per al vostre negoci.

Etiquetatge de caixes comercials

Hi ha infinites opcions d’enviament i embalatge comercials, i totes requereixen un etiquetatge precís de les caixes. Podeu utilitzar cartrons plegables per envasar aliments, com ara caixes de cereals o safates de pizza. Aquest tipus de caixes es veuen millor amb etiquetes clares i brillants, aplicades amb precisió a cada caixa. Les nostres màquines etiquetadores de caixes automatitzades garanteixen que cada paquet sigui idèntic i a punt per al consumidor.

Una altra opció popular són les caixes ondulades, també anomenades taulers ondulats, taulers de fibra o taulers combinats. Aquestes caixes són perfectes per a l’enviament. Els distribuïdors solen utilitzar-los per a béns de consum més grans com l’electrònica. En aquests casos, és absolutament imprescindible un etiquetador de caixes adaptable i potent.

Tipus de màquina d’etiquetatge de caixes

Etiqueta d'embolcall de cantonada
L'etiqueta d'embolcall de cantonada aplica una etiqueta en dos panells adjacents d'una caixa. Aquesta etiqueta sol ser un codi de barres amb informació del producte.
Etiqueta d'1 panell
L’etiqueta 1 cara és el procés d’aplicar una etiqueta a la part superior, lateral o inferior d’una caixa. Aquesta etiqueta sol ser un codi de barres amb informació del producte.
Etiqueta de 2 panells
L’etiqueta de 2 cares és el procés d’aplicar dues etiquetes separades a 2 cares d’una caixa. Aquesta etiqueta sol ser un codi de barres amb informació del producte.

Tenint present la pista del desenvolupament avançat del mercat, ens comprometem a oferir una gamma exclusiva de màquines d’etiquetatge de caixes. L’etiquetadora que s’ofereix es fabrica amb components de qualitat superior i tecnologia d’avantguarda sota la guia dels nostres professionals qualificats. La nostra màquina d’etiquetatge proporcionada es contrasta amb diferents mesures de qualitat per garantir-ne la qualitat. A part d’això, els nostres clients poden utilitzar aquesta màquina d’etiquetatge a preus de butxaca.

Aplicacions

Aplicacions utilitzades a:

Aliments i begudes
Productes farmacèutics
Cosmètica
Productes de cura personal
Agricultura
Pesticides
FMCG
Assistència sanitària, etc.

Aplicacions utilitzades per a:

Etiquetes d'adhesius
Etiquetes d’hologrames
Etiquetes de preus
Etiquetes autoadhesives
Etiquetes d’informació del producte

Aplicacions addicionals disponibles a continuació:

Sense màquina d'ampolles.
No hi ha parada de màquina adhesiva.
Màquina amb tancament.
Sol·licitud de verificació d’etiquetes.
Sistemes de càmera.
Aplicació d’escàner de codis de barres.
Aplicació personalitzada.
Aplicació d’emmagatzematge de codi de barres / dades.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge de caixes, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats