Màquina d’etiquetatge de gerres

Un pot és un recipient típicament de vidre, fang o plàstic amb una capacitat que va des d’una fracció de litre fins a molts litres.

A VKPAK, oferim màquines d’etiquetatge automàtiques i ecològiques que faciliten i assequen l’aplicació d’etiquetes per al vostre negoci comercial. Els nostres aplicadors d’etiquetes són ideals per a etiquetes de pot d’obra i proporcionen una aplicació d’etiquetes ràpida, recta i precisa per a qualsevol cosa d’un pot

Etiquetadores automàtiques per a pots de vidre i plàstic

Es recomana amb el sistema d'etiquetatge d'ampolles de VKPAK

Tot i que empaquetar el producte en un pot pot semblar senzill. Però hi ha innombrables factors i opcions entre el començament de la fabricació i el producte final que el client tria del prestatge. Un dels elements més impactants del vostre producte descarat és la seva etiqueta. Tant si feu servir pots de vidre o de plàstic, tallats a mida o rotlles d’etiquetes, l’important és que tingueu al client.

Per això, és tan important disposar d’una màquina d’etiquetatge de flascons fiable per al vostre procés de producció. Si busqueu un etiquetador que s’adapti a les vostres necessitats, superi els estàndards de sanejament i apliqui etiquetes amb precisió cada vegada, heu arribat al lloc adequat.

Etiquetatge de pots comercials

Teniu moltes opcions a l’hora d’etiquetar els vostres pots comercials, especialment per als productes alimentaris. els dos tipus principals d'etiquetes de pot són de mida t0, que es presenten en un full continu i es poden tallar a qualsevol amplada que necessiteu. La majoria dels fabricants opten per un rotllo d’etiquetes que ja estan tallades. Això estalvia temps i crea un aspecte més unitari. Dins d’aquestes dues opcions, hi ha innombrables varietats d’etiquetes. Podeu utilitzar etiquetes troquelades per a projectes senzills o etiquetes metàl·liques per destacar al prestatge. Les etiquetes poden ser impermeables o de vinil per obtenir una qualitat addicional. Independentment del tipus d’etiqueta que apliqueu als vostres pots, assegureu-vos d’utilitzar una màquina d’etiquetatge que sigui adaptable, ràpida i precisa.

Triar l’etiquetador adequat

Hi ha molts factors a tenir en compte a l’hora d’invertir en una màquina d’etiquetatge de grau industrial. No obstant això, el procés no ha de ser complicat. Si sabeu el que necessiteu, contacteu amb el nostre amable equip per obtenir un pressupost. Oferim una gran varietat de màquines i estem encantats de satisfer les vostres necessitats específiques. Si encara esteu esbrinant la solució d’etiquetatge més adequada per al vostre negoci, estarem encantats d’ajudar-vos. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per obtenir més informació.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge de flascons, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats