Màquina d'etiquetatge de llaunes

Màquines d'etiquetatge de llaunes VKPAK

Aplicar etiquetes a mà és un mètode fàcil i assequible, però no és una forma pràctica d’aplicar etiquetes en grans quantitats. Les màquines d’etiquetatge automatitzades del vostre sistema d’embalatge permeten una producció més eficient i us estalvien més temps, tot reduint els costos de producció.

VKPAK fabrica diverses màquines d’etiquetatge i impressió per imprimir i assegurar automàticament etiquetes per a una àmplia gamma de tipus de contenidors, com pots, ampolles o llaunes. Els nostres productes utilitzen components duradors i les últimes tecnologies de marques populars per garantir que obtingueu impressions precises als paquets.

Les màquines d'etiquetatge de VKPAK a la venda ajuden a construir un sistema d'embalatge més flexible i impressions de llarga durada per fer que la vostra marca destaqui entre els altres productes de les prestatgeries. Deixeu que els vostres envasos de productes parlin per vosaltres, atrau més clients i observeu com augmenten les vostres vendes optant per les solucions d’embalatge de VKPAK.

La nostra màquina d’etiquetatge de llaunes es pot utilitzar en tipus de llauna

Una llauna d'alumini, de vegades erròniament anomenat "llauna de llauna", és un envàs d'un sol ús per a envasos fets principalment d'alumini. S’utilitza habitualment per a aliments i begudes com ara cervesa, mongetes al forn i sopes, però també per a productes com oli, productes químics i altres líquids.

Una llauna de beguda (o una llauna de beguda) és un recipient metàl·lic dissenyat per contenir una porció fixa de líquid com ara refrescos carbonatats, begudes alcohòliques, sucs de fruita, tes, tisanes, begudes energètiques, etc.

Una llauna d’oli (oilcan o oiler) és una llauna que conté oli (generalment oli de motor) per a màquines lubricants. Una llauna d’oli també es pot utilitzar per omplir llanternes a base d’oli. Una ocupació, anomenada greixadora, pot utilitzar una llauna d’oli (entre altres eines) per lubricar maquinària.

Una llauna d’acer, llauna, llauna, envasos d’acer o llauna és un contenidor per a la distribució o emmagatzematge de mercaderies, fet de metall prim. Moltes llaunes requereixen obrir-se tallant el "final"; altres tenen fundes extraïbles. Poden emmagatzemar una àmplia varietat de continguts: aliments, begudes, oli, productes químics, etc.

L’etiquetadora automàtica que fabrica la nostra empresa està dissenyada per a carrosseries. Tenen funcions d'aturada automàtica, comptatge, estalvi d'energia. Apte per a ampolles, llaunes de cervesa i altres envasos cilíndrics.

Tenim una nova màquina d’etiquetatge de llaunes! Això ens donarà més flexibilitat en l’envasament de cerveses especials. Amb les nostres llaunes impreses, havíem de demanar un nombre determinat de llaunes a la vegada, cosa que limitava la quantitat de cerveses diferents que podíem empaquetar (perquè no podem emmagatzemar una infinitat de llaunes). Però aquesta nova màquina ens permet fer comandes massives de llaunes negres en blanc i etiquetes per separat. Així doncs, ara podem experimentar empaquetant diferents pubs favorits per al públic en general. Les llaunes ens arriben de color negre, les omplim amb la cervesa del dia, les tapem i les cosim i, a continuació, els pegem l’etiqueta.

Què és una màquina d'etiquetatge de llaunes?

Una màquina d’etiquetatge o impressió de llaunes també es pot anomenar segons el tipus de treball que realitzi i el contenidor que pugui gestionar la màquina:

  • Màquina d’etiquetatge / impressió de llauna o màquina d’etiquetatge / impressió de llauna
  • Màquina d’etiquetatge / impressió de gerres
  • Etiquetadora d’ampolles

Són màquines dissenyades per imprimir i aplicar etiquetes en diversos productes, paquets o contenidors. Es poden adherir a molts tipus de superfícies, com ara alumini, tambors de fibra, plàstic, acer i vidre.

Atès que les etiquetes són molt demandades en moltes situacions, les màquines d’etiquetatge i impressió s’incorporen al funcionament de moltes empreses amb un gran volum d’envasos de productes. Les empreses que disposen de sistemes de gestió d’emmagatzematge d’inventaris també requereixen la necessitat d’equips especials d’etiquetatge. Un altre propòsit d'aquestes màquines és l'etiquetatge de conformitat, ja que també s'integren en els processos de la planta dels fabricants d'equips.

Les màquines d’etiquetatge i impressió van des de dispositius manuals per a la distribució senzilla d’etiquetes fins a màquines d’alta producció que permeten processos d’impressió i aplicació totalment automatitzats. De fet, les màquines d’etiquetatge automàtic es troben entre els tipus d’etiquetadors més habituals al mercat, ja que no necessiten un operador per funcionar. Pel que fa a les màquines d’etiquetatge i impressió de VKPAK, totes tenen operacions automàtiques.

Components principals d'una màquina d'etiquetatge de llaunes

# 1 Tremuja d'alimentació
La tremuja d'alimentació té un paper important en tot el procés d'etiquetatge, ja que garanteix la distribució precisa de l'etiqueta als contenidors. Alimenta els contenidors a l’estació d’etiquetatge per a l’etiquetatge que passa de manera contínua i sistemàtica. A més, evita la ruptura dels contenidors i elimina la necessitat de carregar manualment els articles a etiquetar.

# 2 Estació d'etiquetatge
Aquesta estació es compon del coixinet d'etiquetatge i del cap d'etiquetatge que podeu controlar per obtenir un posicionament adequat per ajustar-lo a la mida de l'ampolla que s'etiqueta.

Tauler de control de la pantalla tàctil núm. 3
El tauler de control permet una gestió sistemàtica del procés d’etiquetatge. Podeu ajustar o modificar la configuració del procés de producció mitjançant aquest mètode. A més, el tauler de control també alerta l'operador sobre qualsevol emergència que requereixi atenció immediata.

# 4 Mecanisme d'accionament
Aquest mecanisme té el motor, el sistema de corrons i el transportador per accionar tota la màquina d’etiquetatge i l’ajuda a moure els components en conseqüència.

Com poden funcionar les màquines d’etiquetatge

Totes les màquines d’etiquetatge i impressió poden funcionar bàsicament de la mateixa manera. La fase inicial del procés d’etiquetatge comença amb l’alimentació dels productes a l’estació d’etiquetatge mitjançant la tremuja d’alimentació. A l’estació d’etiquetatge, el tap o el cos del contenidor s’etiqueta a mesura que el transportador el mou constantment.

Per als etiquetadors sensibles a la pressió, s’aplica l’etiqueta premade i s’enganxa a la tapa o al cos cilíndric del contenidor mentre gira. D'altra banda, la màquina d'impressió làser òptica i la màquina d'impressió per injecció imprimeixen als contenidors amb un làser o tinta quan passen per l'estació d'etiquetatge.

Els contenidors etiquetats / impresos continuaran movent-se pel transportador fins que arribin al final de la línia. La màquina realitzarà el procés d’etiquetatge de la resta de contenidors, tret que l’aturi.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge de llaunes, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats