Màquina d’etiquetatge d’ampolles

Model de màquina d’etiquetatge automàtica d’ampolles verticals d’alta velocitat, la màquina d’etiquetatge es fabrica sota rígida supervisió, tenint en compte els estrictes estàndards GMP per al seu ús en indústries farmacèutiques i afins. Els estàndards de control de qualitat molt estrictes adoptats durant el procés de fabricació garanteixen un funcionament sense problemes i necessiten un temps mínim de manteniment / apagat. L’elevat rendiment de la màquina permet estalviar costos de producció i estalviar temps valuós. L’etiquetadora automàtica d’ampolles té un sistema de variació de freqüència de corrent altern per a un control suau de la màquina per a la sortida necessària de fins a 220 ampolles per minut. Les màquines amb impressió per lots en línia. La màquina súper silenciosa té una contaminació acústica mínima i, per tant, produeix una major productivitat entre la força de treball. La tremuja d’alimentació inclinada garanteix un flux uniforme d’objectes per a l’etiquetatge.

Etiquetadora automàtica d’adhesius per a ampolles per a aplicacions d’envolupament d’alta velocitat en ampolles. L’etiquetadora d’adhesius d’ampolla incorpora un modern sistema de dispensació d’etiquetes de control de microprocessador amb un sistema de detecció fàcil d’utilitzar per a l’etiqueta i el producte. L’etiquetadora d’adhesius per ampolla és adequada per etiquetar en vials rodons i altres objectes rodons. És capaç d’etiquetar fins a 200 unitats per minut en funció dels productes i de la mida de l’etiqueta. Sistema electrònic i mecànic dissenyat especialment per aplicar etiquetes transparents (sense aparença) a les ampolles a molt alta velocitat mitjançant un sistema especial de detecció d’etiquetes opcional. Disponible un únic ordit rotatiu d’alta velocitat al voltant de la màquina d’etiquetatge, amb un sistema de control de velocitat sincronitzat únic. Els sistemes automatitzats de detecció de longitud d’etiquetes incorporats eliminen la necessitat d’alimentar i emmagatzemar manualment les dades de longitud d’etiquetes a la memòria i recuperar-les cada vegada per canviar la mida de l’etiqueta i reiniciar la màquina. El sistema estalvia així un temps valuós, evitant el temps d’aturada de la màquina i ajuda a aconseguir una producció més elevada.

Què és l'ampolla?

Una ampolla (també ampolla i ampolla) és un petit flascó segellat que s’utilitza per contenir i conservar una mostra, generalment sòlida o líquida. Les ampolles són de vidre.

Les ampolles modernes s’utilitzen amb més freqüència per contenir productes farmacèutics i productes químics que s’han de protegir de l’aire i dels contaminants. Es tanquen hermèticament fonent la part superior fina amb una flama oberta, i generalment s’obren trencant el coll. L'espai situat a sobre del producte químic es pot omplir amb un gas inert abans de segellar-lo. Les parets de les ampolles de vidre solen ser prou resistents com per portar-les a una guantera sense cap dificultat.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge d’ampolles, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats