Màquina d'etiquetatge de cartró

Caixa ondulada, impressora de caixes de cartró i etiquetadora

Els contenidors de cartró ondulat ofereixen versatilitat com a solució d’embalatge per al mercat d’enviament, magatzem, distribució i logística. L'elevada relació resistència / pes el converteix en una opció ideal per a aquestes aplicacions.

VKPAK ofereix solucions per a l’etiquetatge i la impressió en caixes ondulades que ofereixen opcions d’alçada de caràcters, resolució d’impressió i qualitat de codi de barres, inclosa la impressió de màquines d’etiquetatge de caixes i que sol·liciten taxes de lectura de codis de barres elevades.

Característiques

  • S'utilitza principalment per a l'etiquetatge de cartrons o targetes en farmàcies, productes químics diaris, targetes i altres indústries.
  • El control de pantalla tàctil interactiu i fàcil d’utilitzar facilita l’operació i és senzill. La capacitat de producció i el nombre de lables restants es poden visualitzar en temps real. També ofereix una gran quantitat de funcions d’ajuda a la pantalla i alarmes d’error. L’algorisme d’intel·ligència artificial s’utilitza al programa de control; l’ajust de paràmetres s’ha minimitzat quan es canvien els productes.
  • El registre de paràmetres es pot desar permanentment. No cal restablir-los i invocar els grups de paràmetres corresponents en canviar els productes.
  • Codificador d’estampació en calent o codificador d’injecció de tinta opcional per codificar la data a les etiquetes, lector de codis de barres en línia per escanejar codis de barres de les etiquetes i rebutjar els productes il·legibles.

L’etiquetatge de cartró és una de les aplicacions d’etiquetatge automatitzat més bàsiques. La majoria de les aplicacions d’etiquetatge de cartró són senzilles. Una unitat d’etiquetatge amb un aplicador de tampó aplica una etiqueta impresa o preimpresa al lateral de la caixa. Totes les unitats d’etiquetatge de VKPAK poden imprimir i aplicar o aplicar etiquetes preimpreses a les caixes de cartró. La pregunta és: COM voleu etiquetar el cartró? Necessiteu un determinat motor d'impressió o flux de dades? A quin costat del cartró voleu que s'apliqui l'etiqueta? Necessiteu etiquetes de cartró adjacents o embolcall de cantonada? Quina mida té l’etiqueta? Quin és el vostre rendiment? Totes aquestes preguntes s’han de tenir en compte a l’hora de seleccionar el millor etiquetador per a la vostra aplicació.

VKPAK us pot ajudar amb la selecció d’equips d’etiquetatge de cartró, així com la integració i instal·lació a la vostra línia de producció. Com que VKPAK té la gamma més àmplia d’unitats d’impressió i aplicació, podem oferir aplicadors d’impressores amb qualsevol dels principals motors d’impressió d’etiquetes. Els aplicadors i aplicadors d’impressores VKPAK poden gestionar la majoria de mides d’etiquetes. Fins i tot tenim unitats que poden aplicar una etiqueta ENORME de 8,5 "x 17". Depenent de les vostres velocitats de producció, VKPAK ofereix diferents unitats de mida corporal. Els nostres mini aplicadors d'impressora compactes utilitzen un rotlle d'etiquetes de 8 ″ i són ideals per a aplicacions de baix volum o per a aplicacions restringides d'espai. La mida del cos estàndard pot suportar fins a un rotlle d’etiquetes de 16 ″ i és perfecta per a aplicacions d’etiquetes de cartró de gran volum i llargues.

Avantatges:

1) Sistema de control: utilitzeu el sistema de control PLC de la marca SIEMENS, amb un alt funcionament estable i una taxa de fallada extremadament baixa.

2) Sistema d'operació: pantalla tàctil SIEMENS de 7 polzades, interfície visual directa directament fàcil d'utilitzar, també rica en funció d'ajuda i funció de visualització d'errors.

3) Sistema de comprovació: utilitzeu un sensor d’etiquetes de comprovació LEUZE alemany, una estació d’etiquetes de comprovació automàtica, estable i convenient, no tenen requisits molt més elevats per al treballador

4) Sistema d’etiquetes d’enviament: sistema de control del motor d’etiquetatge alemany Avery, estable a gran velocitat.

5) Funció d'alarma: com ara el vessament d'etiquetes, l'etiqueta trencada o un altre mal funcionament durant el funcionament de la màquina, totes alarmaran i deixaran de funcionar.

6) Material de la màquina: la màquina i les peces de recanvi utilitzen material d’acer inoxidable S304 i aliatge d’alumini sènior anoditzat, amb alta resistència a la corrosió i que no s’oxida mai.

7) Els circuits de baixa tensió utilitzen la marca alemanya Schneider.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge de cartró, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats