Màquina d'etiquetatge de cubs

Moltes indústries depenen de galledes per emmagatzemar i transportar els seus materials i productes. Independentment del tipus d’empresa que tingueu, és important que el sistema d’etiquetatge de cubells sigui fiable, ràpid i precís.

La millor manera d’assegurar-vos que els vostres productes s’etiqueten correctament és mitjançant un sistema adaptable. Les màquines VKPAK són de disseny modular i es poden integrar amb una gran varietat d’accessoris per a diferents aplicacions. Les màquines de VKPAK es poden ajustar fàcilment a la mida exacta del contenidor. Mantingueu-la exactament al seu lloc mentre s’adhereix una etiqueta. L’etiquetadora de cubs és un sistema ràpid que pot adaptar-se a diversos tipus d’etiquetes, com ara etiquetes envoltants o etiquetes laterals planes per a cubs rectangulars.

Vídeo:

En funció de la vostra instal·lació actual, el nostre sistema d’etiquetatge Bucket pot ser un sistema independent o integrat en una línia de producció més gran. Les capacitats d’enginyeria de VKPAK són sòlides i ens sentim orgullosos de la capacitat d’engegar una solució d’automatització dissenyada per a les vostres necessitats de producció.

Paràmetre principal (model estàndard)
Precisió de capacitat± 1 mm
Velocitat d’etiquetatge30-45 unitats / min
Mida de l’etiquetaL: 20mm-285mm W: 20mm-135mm
Mida del producteDiàmetre: 25mm-100mm H: 25mm-300mm
PesAproximadament 185 kg
Potència1000W

Solució d’etiquetatge de cub de cub

La màquina etiquetadora Bucket és fàcil d'utilitzar amb comptador d'etiquetes. Control de lots predeterminat, teclat i pantalla digital adequats per a una gran varietat d’aplicacions d’etiquetatge cilíndric de gran format. Disposa de motors pas a pas per a un etiquetatge ràpid i precís i un tancament controlat pneumàticament. Un elevador de cubetes amb conjunt motoritzat per a una col·locació òptima de l'etiqueta. Amb la detecció d’etiquetes opaca com a posicionament de preetiquetatge i etiquetatge estàndard i fàcilment ajustable amb escala graduada.

Una solució fiable per a l'etiquetatge en línia de cubs i cubells. Un braç aplicador d’etiquetes exclusiu per netejar s’incorpora a la impressora VKPAK i aplica la unitat o l’aplicador d’etiquetes per etiquetar amb precisió envasos cilíndrics com cubs i galledes. El braç aplicador accionat per corretja segueix la circumferència del cub o tambor per netejar de forma segura l’etiqueta.

El sistema que es mostra incorpora un aplicador d’etiquetes VKPAK en posició horitzontal per aplicar una etiqueta de cubeta preimpresa. Aquest tipus de sistema d'etiquetatge de cubs / cubells pot aplicar una etiqueta més gran, com ara una etiqueta de 6 "d'ample o 8,5" d'ample per garantir una informació completa i llegible.

L’etiquetadora de cubs és la màquina d’etiquetatge de cubs més avançada tecnològicament de la indústria. Està dissenyat específicament per aplicar amb precisió i eficiència etiquetes frontals o anteriors i posteriors a grans cubells, cubells, gerres i tines industrials rodons i quadrats. L’enfocament únic de VKPAK utilitza portes de neteja, manipulació de l’aire i sistemes de cinturons servo-gestionats per garantir una aplicació coherent i sense arrugues. Per embolicar galledes, cubells, tines i gerres amb nanses, un mòdul d’orientació opcional orienta les nanses cap a l’etiqueta amb precisió cada vegada.

Especificacions i tipus d'etiquetatge

Etiquetador potent i versàtil per a l'etiquetatge frontal o multi-panell de galledes, cubells, gerres i tines

Tipus de màquina: Etiquetadora de cubs, etiquetadors de cubells, etiquetadors de cubells

Aplicacions d'etiquetatge: Etiquetatge frontal, etiquetatge de diversos panells, etiquetatge complet

Tipus de contenidors: Etiqueta cubells de plàstic rodons o quadrats, gerres, cubells, tines, metall i la majoria dels altres materials

Creat per satisfer les vostres especificacions requerides

Si necessiteu una solució d’aplicació senzilla, el nostre aplicador d’etiquetes de cub inclou moltes funcions de primera qualitat que garanteixen una aplicació d’etiquetes ràpida i eficient per aconseguir una eficiència de treball màxima.

Disseny únic construït per a una eficiència màxima d’etiquetatge de cubs

A VKPAK, sempre busquem modes i mètodes que ajudin a la vostra instal·lació a optimitzar la màxima eficiència de la càrrega de treball. El nostre etiquetador de cubs està construït amb la mateixa metodologia.

S’uneix a l’etiquetadora una reixeta de buit inclinable, de recorregut curt i accionada per cilindre d’aire (aproximadament 15 ″ de longitud), que incorpora diverses corretges d’anells tòrics accionades per motor pas a pas de velocitat variable per ajudar i transportar l’alimentació de , etiquetes suaus. Els ventiladors de magdalenes s’utilitzen per a la generació de buit per mantenir el costat sec de l’etiqueta contra les juntes tòriques per impartir recorregut.

S’utilitza un impressor d’eixugaparabrises ferm i fixat que s’adjunta al final de la graella a l’etiquetadora del cubell per posar-se en contacte amb la superfície del producte per prémer l’etiqueta per a la fixació inicial; l’etiqueta s’adhereix a mesura que el producte avança es retira de la graella.

Les juntes tòriques motoritzades es mouen mentre les etiquetes es distribueixen i s’aturen quan la vora principal de l’etiqueta arriba a l’àpex de la tovallola de feltre. Això es determina mitjançant un sensor d’etiquetes fotoelèctriques que detecta la posició d’aturada i és coherent (fins i tot amb diferents longituds d’etiquetes).

Els rails de guia de mànec paral·lels i espaiats (per a una posició vertical) es munten per netejar la part superior de cada producte per tal de mantenir l'orientació en línia, mantenint els productes fora de posició mentre es desplacen fins al conjunt de l'estabilitzador de la corretja de subjecció.

Tots aquests passos es fan de manera conjunta per garantir que el procés d’etiquetatge del cubell maximitzi contínuament la capacitat i elimini el temps d’aturada tant com sigui possible.

Fet durador amb materials i components de primera qualitat

De sèrie amb tots els aplicadors d’etiquetes de VKPAK, la nostra etiquetadora de cubs es fabrica amb components d’alumini anoditzat i acer inoxidable resistents. Els rails de guia s’incorporen al transportador de l’etiquetadora de cubells per garantir que el producte es mantingui dins dels paràmetres adequats per a un etiquetatge precís i coherent.

Assegureu la màxima eficiència operativa a la vostra instal·lació amb el segellador de cubs de VKPAK. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix per començar i demanar pressupost.