equip

Maquinària VKPAK ubicada a Xangai, ciutat capdavantera de la Xina, centre econòmic, financer, comercial i d’enviament xinès. No només estem orgullosos de l’alta qualitat de la nostra màquina, sinó també del nostre excel·lent servei al client. Per tal de proporcionar un servei de compra eficient i integral, VKPAK, va començar des del fabricant de màquines d’etiquetatge, també va invertir i va compartir diverses fàbriques de màquines d’omplir, tapar i embalar. Els nostres enginyers de recerca i desenvolupament poden oferir una solució professional per a màquines personalitzades segons els diversos requisits del client en tot tipus d’indústries, com ara alimentació i begudes, cosmètics, productes químics, pesticides, informació, comunicació, etc. i missió.

Ens centrem en solucions d’etiquetatge autoadhesiu per a tots els tipus i formes d’envasos.

Mostra de fàbrica

Ens preocupem per l’alt rendiment d’alta qualitat i l’ús final de l’usuari final. I feliços de compartir el nostre avantatge tecnològic amb els nostres valuosos clients. En la cooperació a llarg termini amb empreses ben conegudes, hem après la seva experiència i tecnologia de gestió avançada i hem obtingut moltes millores i innovacions.

VKPAK, basat en les tendències i la comprensió dels equips d’automatització, ha tingut fe en la innovació tecnològica, l’enfocament d’autodesenvolupament de l’auto-desenvolupament impulsat per la demanda del mercat, la demanda del mercat condueix al desenvolupament a llarg termini de l’empresa, l’empresa ha estat una tecnologia líder , Qualitat superior, bons serveis tècnics, que tenen una bona reputació i obtenen un gran suport per part de les empreses nacionals i estrangeres. El 80% de les comandes arriben als clients habituals i recomanen els clients.

El vostre suport i satisfacció són la direcció i l’impuls del nostre esforç. Us mostrarem tots els nostres avantatges, creixem junts. Estem segurs que podem treballar amb vostès negocis a llarg termini i amables. Per la vostra confiança i pel nostre servei i màquina.

El nostre equip