Etiquetadora d’ampolles ovalades

Els aplicadors d’etiquetes ovals VKPAK són els més versàtils que compleixen les exigències dels envasos moderns que requereixen una alta eficiència, precisió i fiabilitat, tot mantenint un cost econòmic baix. Els nostres aplicadors d’etiquetatge ovalat d’etiquetes autoadhesives poden aplicar etiquetes simples, frontals i posteriors o envoltar-les en ampolles o envasos de forma plana, ovalada, quadrada, rodona. El nostre mòdul garanteix la màxima estabilitat i posició recta de les ampolles de forma ovalada. Aquest mòdul garanteix l’alineació perfecta de les ampolles al transportador per a una aplicació precisa d’etiquetatge adequada per a gairebé tots els tipus d’ampolles.

L’etiquetatge de les màquines d’alt rendiment està especialment dissenyat per a ampolles ovals de plàstic tou amb la finalitat d’evitar l’etiquetatge insuficient a la vora o l’etiquetatge de menor precisió per a ampolles irregulars.

Les ampolles ovals són ideals per a una àmplia varietat d’usos i indústries, entre elles:

  • Biotecnologia
  • Ompliments de contractes
  • Mediambiental
  • Aliments i Aromes
  • Atenció sanitària
  • Llar i jardí
  • Productes químics per a la llar
  • Neteja / sanejament
  • Cura personal
  • Farmacèutica

El VKPAK configurat per a productes de cara plana i ovalada té una precisió i facilitat de configuració excel·lents. Si teniu productes de cara plana o ovalada que necessiten una, dues o fins i tot tres etiquetes, el VKPAK té la previsió de disseny per fer la feina fàcil de configurar una i altra vegada. La imatge següent fa pensar en el nostre pensament, que és dissenyar per al món real no esperances poc realistes que les truges d’un raspall fix de neteja aplicin pressió uniforme sobre una superfície corba (en aquest cas, la corba de la superfície del producte es pot seguir amb el nostre suport de pinzell carregat de molla). Com que és una màquina VKPAK, l’opció d’afegir mòduls en el moment de fer la comanda o després del mercat permet obtenir productes ovals i rodons amb un canvi de producte molt ràpid.

No us espanteu les pressupostos dels nostres competidors per a equips que semblen nostres (que és poc probable que coincideixi amb el nostre rendiment), tots els nostres clients estan encantats amb el valor que representa el nostre equip.

Característiques

Canvis ràpids - No calen eines per canviar el producte. Les rodes manuals de grans dimensions permeten ajustar-se gairebé sense esforç sense necessitat d'assistència del motor (l'assistència del motor afegeix cost / complexitat i alguna cosa més al servei). Hem optat per fer-ho senzill amb la configuració de la posició, escollint regles gravades una mica més cares i escalant sobre els "indicadors digitals" que amb el temps poden fallar (una altra cosa que cal fer servir). El temps de configuració entre feines és senzill i ràpid.

Repetibilitat - Tots els paràmetres i paràmetres electrònics del vostre treball de producció es poden desar a la pantalla tàctil, cosa que permet una repetibilitat exacta entre les tirades.

Flexibilitat - El VKPAK està dissenyat en un format modular que permet configuracions múltiples per adaptar-se a la vostra gamma de treballs. Tant la mecànica com l’electrònica són modulars, cosa que permet l’addició i eliminació ràpides de mecànica i electrònica.

La pantalla tàctil en color - és fàcil d'utilitzar i fàcil d'entendre. També hi ha informació d’estat de la màquina i menús de resolució de problemes.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge d’ampolla ovalada, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats