Màquina d'etiquetatge de bosses

VKPAK coneix l’etiquetatge de les bosses. Hem dissenyat diversos sistemes d’etiquetatge de bosses. Per a bosses plenes, VKPAK pot posar un aplicador d’impressores d’etiquetes o aplicador d’etiquetes a la vostra línia de producció per etiquetar bosses després d’omplir-les, però abans de paletitzar-les. La informació, com ara codis de data i lot, codis de barres i contingut, s’imprimeix i / o s’aplica automàticament a la bossa de la línia de transport existent. Això es pot aconseguir amb qualsevol etiquetador VKPAK. El model i la mida específics de l’etiquetadora depenen de la mida de l’etiqueta, la preferència del motor d’impressió i la velocitat de producció.

Per a l’etiquetatge de bosses sense emplenar, VKPAK ha dissenyat un sistema d’alimentació i etiquetatge de bosses. Aquest sistema aprofita un sistema d’elevació de buit robotitzat per presentar la bossa buida a la unitat d’etiquetatge. Un cop presentada la bossa, l’etiquetador imprimeix i / o aplica l’etiqueta d’informació a la bossa buida. Després es trasllada a un contenidor de recollida per esperar el procés d’ompliment.

Qualsevol sistema d’etiquetatge de bosses es pot integrar amb els sistemes actuals de processament de comandes o bases de dades o configurar-lo com una operació de suport.

Ens sentim orgullosos de presentar-nos com un dels fabricants i exportadors més importants d’una excel·lent màquina d’etiquetatge de bosses. S'utilitza àmpliament en línies d'embalatge de diverses indústries. Aquesta màquina, integrada amb una tecnologia avançada que garanteix l’aplicació d’etiquetes d’un sol costat o d’un doble costat, s’utilitza àmpliament per aplicar etiquetes a bosses verticals predefinides buides. Disponible per a clients amb diferents especificacions i configuracions, aquesta màquina d’etiquetatge de bosses està provada estrictament sobre diversos paràmetres de qualitat estàndard.

Tipus de màquina d’etiquetatge de bosses

Torna a etiquetar
Es col·loca una etiqueta Reseal a la part posterior de la bossa. S'utilitza per tornar a tancar la bossa després d'obrir-la. L’etiqueta de la bossa de segellat ajuda a conservar el producte durant un període de temps més llarg.
Etiqueta frontal
S’aplica una etiqueta frontal a la part frontal de la bossa. Això es podria utilitzar a més dels envasos principals dels productes, per donar a conèixer la marca. Un exemple podria ser una etiqueta de reducció de preus.
Contrasenya
S’aplica una etiqueta posterior a la part posterior de la bossa. Això pot incloure informació addicional que excedeixi l'àrea del producte. Aquesta etiqueta de la bossa també pot proporcionar informació nutricional sobre els productes.

L’etiquetadora automàtica VKPAK és versàtil, permetent l’aplicació d’etiquetes d’una sola cara o de dues cares a les bosses o bosses de suport predefinides buides. És ideal per a entorns de producció que necessiten atendre una àmplia gamma de productes en petites sèries.

L’etiquetador de bosses de fabricació personalitzada etiqueta la part superior i inferior de les bosses introduïdes en piles i transportades a una pila de fulls. Els exemples de productes inclouen, entre d'altres,: cafè, THC, marihuana, productes relacionats amb la marihuana, espècies.

Quan necessiteu una solució d’etiquetatge de bosses, VKPAK us proporciona els productes següents per satisfer les vostres necessitats