Màquina d'etiquetatge retràctil de mànigues de vidre amb ampolles de vidre completament automàtiques

Etiquetadora de mànigues retractiladores automàtiques, amb túnel de retracció de vapor i generador, màquina de PVC, PET, ampolles, etiquetadora retractilable.

Desmuntatge d'ampolles d'ampolles de 1,0 m de diàmetre

El Unscrambler és la força motriu amb la taula de control de freqüència, posa l'ampolla de taula giratòria circular artificial, la rotació de la taula giratòria, es transferirà a la cinta transportadora d'ampolles que ha continuat a la línia d'ompliment per omplir-la. Fàcil d'utilitzar, es pot fer fàcilment amb el treball Unscrambler de l'ampolla.

Desmuntatge d'ampolles d'ampolles

Característiques del desenganxador d'ampolles

1) Apte per a desenganxar ampolles de polièster desordenades
2) Alinea les ampolles i les descarrega mitjançant un transportador al buit
3) Programa PLC controlat
4) Automàtic.
5) Funcionament a alta velocitat

Paràmetres tècnics del desembolicador d'ampolles

Desmuntatge d'ampolles d'ampolles

* Diàmetre: Φ1000mm
* Velocitat: 430-50bottles / min (amb controlador de velocitat, inversor Schneider)
* Potència: CA 220V ± 5% 50Hz 120W
* Material: SUS304
* Motor: Wanxin (marca Taiwan, reductor sense manteniment)
* Controlador de velocitat variable: Taida
* Pes de la màquina: diàmetre de l'ampolla de 80 kg Ø20 ~ Ø100 mm

etiquetadora de mànigues amb túnel de retracció

La màquina d’etiquetatge retràctil de màniga amb túnel retràctil adopta un controlador programable de PLC, servomotor importat, servo controlador, convertidor de freqüència i transductor; A més, està equipat amb el mòdul de posicionament per assegurar l'etiqueta de fosa precisa, ràpida i estable.

etiquetadora de mànigues amb túnel de retracció

1 Transmissió sincronitzada, qualsevol canvi de corretja de transmissió s'acabarà ràpidament. En comparació amb el tipus de multicapa tradicional el canvi i manteniment del qual necessiten més de sis hores, el seu manteniment és senzill i el manteniment és senzill, de manera que no influeix en la producció.

Disseny d'un pla de capçal de tall de 2 unitats a la Xina que s'aplica al contenidor de 30 mm a 130 mm. Mai no cal canviar-lo ni depurar-lo. També té una pantalla tàctil única de llum humana, és a dir, cerca automàtica de la ubicació original, així com seguretat i comoditat que s’ofereixen davant d’altres productes congèneres.

3 pla d'alimentació d'etiqueta retràctil únic, d'alçada raonable que és convenient per fixar l'etiqueta; xifra automàtica de microordinadors que evita la promulgació i l’ajust. Només cal prémer-la lleugerament, l’etiqueta detectarà i localitzarà automàticament. El canvi d’etiqueta és ràpid i convenient, a més, el lloc de tall és absolutament exacte.

4 Equips d’alimentació d’etiquetes; la conducció de tensió sincronitzada controla el subministrament de l’etiqueta, la capacitat de subministrament és de 90 metres per minut, el pla de subministrament de l’etiqueta de volum és de 500 mm, el diàmetre intern del tub de paper serà de 4 ’, 8’, 10 ’. l'alimentació és una tensió estable que permet la longitud exacta de l'etiqueta i el subministrament estable i ràpid de l'etiqueta.

5 El pilar central aplica l'estructura de l'etiqueta de disparos pas a pas i la velocitat és de 150B per minut.

6 El nou capçal de tall utilitza la conducció del motor pas a pas, la velocitat és elevada, l'acció és exacta, el tall està en ordre i la contracció és bonica. Aquest disseny coopera amb l’etiqueta de l’estructura de localització sincronitzada que permet la precisió de la ubicació de tall a 1 mm.

7 Molts botons d’aturada d’emergència permeten l’aturada d’emergència a la posició adequada al llarg de la producció que garanteixen una producció segura.

etiquetadora de mànigues amb túnel de retracció

Tipus d'etiqueta de varietat aplicables:

Diversos tipus de tipus d’ampolla, per exemple: ampolla rodona, ampolla quadrada, ampolla plana, ampolla corba i en forma de tassa, etc.

Tipus d'etiqueta de varietat aplicables:

Paràmetres tècnics principals dels equips d'etiquetatge de mànigues:

Paràmetres tècnics principals de l’equip d’etiquetatge de mànigues

No.PartArticleUnitatYX-SL150
1Especificació d'ampollaVolumL0.35~1.5
Diàmetre del collmm28~38
Diàmetre del cosmm50~110
Alçada de l'ampollamm150~310
2Especificació de l'etiquetaMaterial/PVC PET OPP OPS
Gruixmm0.038~0.05
3Especificació d’etiquetatgeVelocitat d’etiquetatgeb / min.150 bpm
Temperatura ambient.C-10~40
4Potència estàndardPotència principalKw3
VoltatgeV210 ~ 250VAC 50Hz
5Especificació del transportadorTransportador d’entradam2
Transportador d'ampollesm7
6DimensióDimensió principal de la màquina L * W * Hmm2000*1100*2100
PesKgs350
7Taxa de producció0,5L / 1,5Lbph5000 ~ 8000 bph

Paràmetre del túnel de reducció

Mida de la màquina encongida: 2100 * 850 * 2000 mm

pressió de vapor: 1kg / cm2

vapor: 50 kg / h

mida de forn de vapor: 2000 * 500 * 1700 mm

Mànega retràctil que etiqueta les mostres dels productes finals

Túnel de contracció

Mànega retràctil que etiqueta les mostres dels productes finals

Mànega retràctil que etiqueta les mostres dels productes finals

Garantia: per a tota la màquina, reclama un any de garantia (s’exclouen de la garantia problemes derivats d’accidents, ús indegut, aplicació errònia, danys a l’emmagatzematge, negligència o modificació de l’equip o dels seus components.

Instal·lació: després que la màquina arribi a la fàbrica, si ho necessiteu, el nostre tècnic anirà al vostre lloc per instal·lar-la i provar-la i també capacitarà el vostre treballador perquè funcioni la màquina (el temps del tren depèn del vostre treballador). Les despeses (bitllet d'avió, menjar, hotel, tarifa de viatge al vostre país) haurien de ser al vostre compte i heu de pagar el tècnic de 100 USD al dia. també podeu anar a la nostra fàbrica per fer formació.

Després del servei: Si teniu el problema a la màquina, el nostre tècnic anirà al vostre lloc per arreglar la màquina el més aviat possible. El cost hauria d’estar al vostre compte.